22 d’ag. 2012

Companyia A'mans


Entre tortugues, dofins, balenes i mol·luscs, el cap de setmana del 3 d'agost el Festival La Peixera de Tordera presentava l'espectacle de la Companyia de titelles A'mans, Codi Postal 2.9. Un espectacle que he tingut el plaer de dirigir i que ens ha donat ales i aire fresc a tots plegats.


A'mans està formada per 9 ex alumnes del Curs de Titelles del Centre de Formació Teatral El Galliner. Persones inquietes, creatives i curioses amb qui he tingut el plaer de compartir somriures, cafès, cerveses i hores de tutoria i direcció. L'Alba, l'Àlex, l'Anna, en Carles, la Georgina, la Judit, en Kiko, en Pepus i la Romi, han fabricat i interpretat els seus propis personatges amb tanta passió i èxit que se'ls han multiplicat els bolos.


La tardor de 2011 van començar amb un bolillo a la I Mostra d'Arts Escèniques de Les Preses. Mesos més tard van inaugurar la primavera de 2012 amb un altre bolo al Teatre Clavé de Tordera. A mitjans d'estiu van actuar a La Peixera, i els dies 31 d'agost i 1 de setembre ho faran al FITAG amb la participació d'en Kike com a cover (gràcies R & K !!). I a la tardor?? Doncs a la tardor també els podreu veure amb el format improvisacions al Domèstica.


Codi Postal 2.9.
2 mans per 9 persones fan 180 dits. 
Llarga vida als dits, les mans, la companyia i als integrants d'A'mans!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari